Choose Your Language

Klik hier om meer te zien!

Doe het nu - klik hier!

Achtergronden voor je e-mail

IncrediMail laat je zelf bepalen hoe je e-mails eruit zullen zien! Selecteer uit honderden e-mail achtergronden er één die je leuk vindt of die een bepaalde omstandigheid weerspiegelt. Ontvangers van je IncrediMail e-mails hoeven niets te downloaden om deze achtergronden te kunnen zien!

moticons

Plaats emoticons (emotion icoontjes) en dansende letters in de tekst van je e-mail bericht

Je hebt weer mail!

Met welke mailmelder wil je nieuwe mail ontvangen? Kies een mailmelder uit onze steeds groeiende on-line galerie of kies een "willekeurige mailmelder" om je eens te laten verassen als je weer mail krijgt.

Animaties
Geef met verrassende en levendige animaties je e-mail een leuker effect (niet als bijlage).
Leuke 3D-effecten
Je stuurt, ontvangt en verwijdert je e-mail terwijl leuke 3D-effecten worden afgespeeld.
Persoonlijke handtekeningen
Met de muis kun je persoonlijk getekende handtekeningen onder je e-mails zetten.
Geluiden
Met een klik op de knop kun je verschillende geluiden en opmerkingen aan je e-mails toevoegen.
Tekstberichten recorder
Je e-mail wordt helemaal persoonlijk als je je eigen stemgeluid mee mailt.

Toegevoegde functies:
  • Unieke fonten
  • Oude schrijfmachine geluidjes
  • Multimedia bijlage weergave
  • Webanimaties zelf downloaden
  • Flash vensters die de tijd en e-mail status aangeven
  • Eenvoudig zelf foto's in je e-mail plaatsen
  • Spellingcorrecties worden al schrijvend weergegeven
  • Eenvoudige grafische inhoud uitwisseling met gebruikers

• Home Gallery Daily Download

Copyright © 2000 - All rights reserved to IncrediMail Ltd.